Logic-undervisning med Andreas Krüger

Produceren Andreas Krüger lukkede op for sit studie en lørdag i september for at undervise fire af SheCanPlays medlemmer i programmet Logic. Andreas har produceret for musikere som Gulddreng, Bro, Faustix, KIDD og Kato men startede sin karriere som guitarist og sangskriver i rockbandet Siamese. Han har arbejdet i Logic i mange år og gav de fire fremmødte en masse gode råd og vejledning i, hvor man bruger programmet. Det blev en fem timer lang og meget koncentreret session!

Stine Thorbøll
Smukfest & recording
Screen Shot 2018-09-03 at 23.43.37.png

Roadtrip! Udflugt til Smukfest.

Vi fik muligheden for at tilbyde vores medlemmer adgang til Live Camp på Smukfest. På Live Camp var der koncerter fra en række af landets nye bands, og Dynaudio stillede et mobilt studie til rådighed for Live Camps optrædende samt SheCanPlays medlemmer.

Stine Thorbøll
A&R sparring

A&R manager Victoria Jespersen fra Warner Music Danmark stillede hele juli sine ører og mail til rådighed i forhold til sparring på konkret musik og gode råd generelt.

Victoria er 24 år og A&R hos Warner Music Denmark. Hun har netop afsluttet en bachelor i Music Management ved Rytmisk Musikkonservatorium, hvor hun i den forbindelse arbejdede med publishing i Los Angeles i et semester. Tidligere har Victoria arbejdet med digital marketing på EMI samt været Manager hos Splay Danmark. Hun arbejder hos Warner Music Denmark bl.a. med Josef Lee og Frederik Leopold.

Stine Thorbøll
Med Medina og Providers i studiet

En af de største sangerinder i Danmark, Medina og hendes faste producer-duo Providers lukkede dørene op for deres musiklaboratorium, så SheCanPlays medlemmer kunne få indblik i, hvordan det foregår, når der skabes ny musik fra det succesfulde triumvirat. Bag producernavnet Providers finder man Jeppe Federspiel og Rasmus Stabell, som ud over deres godt ti år lange samarbejde med Medina, har skrevet og produceret for musikere som Rasmus Seebach, L.O.C, Ankerstjerne og Stine Bramsen. SheCanPlays medlemmer fik mulighed for at komme helt tæt på arbejdsprocessen denne dag sammen med Medina og Providers.

Stine Thorbøll
Første seminar

SheCanPlays allerførste seminar og dermed også startskuddet for vores community. Her fik vores medlemmer undervisning af fire dygtige musikfolk med bred erfaring i rollerne som producer, sangskriver og tekstforfatter. Seminaret foregik på Rytmisk Konservatorium i København.

Stine Thorbøll