Kvinde kend din branche

En kold søndag i marts inviterede vi indenfor i varmen til en hel dag med temaet ”Kvinde kend din branche”. Medlemmerne startede med at få en grunddig gennemgang af forskellige juridiske perspektiver på musikken f.eks. rettigheder, kontrakter, publishing og KODA. Dette tog Anya, som ud over at være sangerinde også er Cand.Jur. sig af.

Efter Anyas oplæg kom manager og direktør for musikselskabet The Bank, Jakob Sørensen til. Han havde en masse at fortælle om artistforløb, arbejdsmoral og alt udenfor den kreative proces med musikken. 

Dagens sidste inspirator var musikeren Pernille Rosendal, som beskrev sin egen karriere fra den spæde start i teenageårerne, over succes, bandopløsning, TV-opgaver til hendes nuværende situation med udgivelser og koncerter. 

Alle tre bidrog til at give masser af forskelligartet indsigt i de mange aspekter af musik.

Stine Thorbøll