Årets Forbillede til Danish Music Awards 2020

Foto af: Per Arnesen / DMA

Foto af: Per Arnesen / DMA


Karen Vincent og Sarah Sølvsteen modtager Årets Forbillede til DMA 2020 for at skabe projektet SheCanPlay. Begrundelsen for prisen beskrives som;

 

“I er dygtige mennesker, og I er travle mennesker. Alligevel har I gennem flere år og uden egen vinding for øje brugt aftener og weekender på et projekt, som både kommer unge kvinder og musikbranchen til gode. For der er for få kvinder i toppen af dansk musik. Derfor er det mere end prisværdigt, at netop kapaciteter som jer bruger jeres erfaring og evner på at bygge bro mellem unger kvinder, der vil musikken og os i den etablerede branche. Tak for det. Tak for at gøre en forskel.”

IMG_6467.jpg

Vi er dybt taknemmelige over denne anerkendelse og det giver os endnu mere tro på dette community's nødvendighed og plads i den danske musikbranche. Dette har kun været muligt gennem en fælles indsats fra vores samarbejdspartnere og undervisere gennem forløbet.

Vi vil gerne takke vores bidragsydere, som hjælper os med at finansiere workshops, seminarer og undervisning til medlemmerne. Jeres bidrag gør det muligt for os at have ressourcer til både undervisere og locations hver måned. Tak for at tro på at denne sag er vigtig og at støtte op om projektet.

Vi vil ligeledes sige tak til alle vores undervisere. Til jer som allerede er en integreret del af den danske musikbranche, som deler ud af erfaring, netværk og musikalske værktøjer gennem undervisning til medlemmerne. I er med til at skabe en gennemsigtighed til branchen, som både er lærerig, spændende og udviklende for medlemmerne af SheCanPlay. Tak for at i støtter og hjælper medlemmerne på vej.  

Til sidst vil vi takke alle dem som det hele handler om til hverdag. Vores medlemmer. Til de 48 piger som indtil videre har været en del af vores community og som kæmper, udvikler sig og laver noget fantastisk musik som vi alle kan nyde godt af - både nu og forhåbentlig også i fremtiden. I er modige og dygtige og i viser og netop hvorfor, at dette initiativ er nødvendigt. At udvikle talent, møde ligesindede og skabe det bedst mulige grundlag for flere kvinder på den danske musikscene.

Sarah Sølvsteen