Seminar 2018

Screenshot 2019-06-20 at 14.30.30.png

Vi afholdt tre dages seminar på Samsø, hvor vi samlede alle medlemmer under et tag i en hel weekend. Vi kørte med Smukbussen igennem landet og samlede folk op undervejs. Ved ankomsten var der undervisning i ProTools, Apleton og Logic og dagen efter fulgte en hel dags arbejde med sangskrivningsprocessen og producerarbejdet. Underviserne i programmerne denne weekend var Tim Braüner som til dagligt er A&R hos BigBeat i New York, men tidligere har været musiker for bl.a. Burhan G og Christopher. Sangeren og sangskriveren Elias Seguija tog sig af Apleton og producer og A&R Saqib Hassan, som har arbejdet med bla. Thomas Helmig, Outlandish og Malk de Koijn underviste i Logic. Desuden underviste sangerinderne/sangskrivererne Soleima, Anya og Clara Sophie sammen med produceren Vasco i skriveprocessen, og alle deltagerne skulle have lavet et nummer færdigt på en dag. Vi sluttede dagene af med en peptalk fra journalist og debattør Dorte Toft og åbnede dagene med indlæg fra musikelskeren Sandie Westh fra P7 mix.

Stine Thorbøll