Hvem er vi?

SheCanPlay er et community, hvor unge kvinder kan udvikle deres musikalske talent, søge gode råd og møde ligesindede. En gang årligt organiseres en camp for medlemmerne, hvor de får inspiration og undervisning af nogle af musikbranchens dygtigste professionelle udøvere og producere. Derudover får SheCanPlays community et månedligt tilbud om masterclasses, undervisning og rådgivning.

SheCanPlays medlemmer er unge kvinder i alderen 14 til 22 år. Det er en flok, der brænder for musik. Nogle skriver selv musik, nogle ønsker at blive den næste store danske producer, nogle drømmer om begge dele. SheCanPlay er et sted for fremtidens musikere og hvert år vil nye medlemmer komme til og nogen vil forlade community’et.

SheCanPlay er en uafhængig organisation, startet af to kvinder fra den danske musikbranche: Sarah Sølvsteen, som til daglig er Head of Agency på Luger Denmark, og Karen Vincent; marketingchef hos Warner Music.

De firmaer, hvor Sarah og Karen arbejder, er ikke en del af SheCanPlay og deres arbejde er frivilligt.

SheCanPlay er finansieret af IFPI, Roskilde Festival, Northside festival, Heartland, Live Camp (Smukfest), Haven Festival og Tinderbox Festival.